Svensk journalist som jobbat på arbetet aftonbladet och svt

Här är vinnarna av Stora journalistpriset – Aftonbladet

Här är vinnarna av Stora journalistpriset

23 nov. 2017 — Under kvällen delades Stora journalistpriset ut på Bonniers konsthall i Stockholm. Åsa Erlandsson blev ”Årets berättare”, Magda Gad ”Årets …

Under kvällen delades Stora journalistpriset ut på Bonniers konsthall i Stockholm. Åsa Erlandsson blev ”Årets berättare”

Stora journalistpriset – Aftonbladet

Stora journalistpriset

”Jag jobbade med Hyland på ett OS och det är jävligt häftigt”. Nyligen vann SVT:s mångårige sportkommentator Jacob Hård, 65, Stora Journalistpriset.

Så minns profilerna sina år på Aftonbladet

6 dec. 2020 — Den är en tredelad förstaplats: Som reporter en reportageresa till Nordkorea, som chefredaktör kampanjen ”Vi gillar olika”, som vd i arbetet …

✓ …Jan Helin, 53, chefredaktör och ansvarig utgivare 2008–2015:

Stora journalistpriset – Wikipedia

Stora journalistpriset är ett pris som Bonnier AB instiftade 1966 och som delas ut för att främja goda yrkesprestationer inom journalistiken.

Carina Bergfeldt – Wikipedia

Carina Bergfeldt – Wikipedia

Hon har bland annat arbetat på Aftonbladet och varit SVT:s USA-korrespondent. Hösten 2021 blev hon programledare för sin egen pratshow på SVT.

Vinnare 1984 – Stora Journalistpriset

Vinnare 1984 | Stora Journalistpriset

Stora Journalistpriset är Sveriges mest prestigefyllda pris för journalister. Det instiftades 1966 och delas ut av Bonnier AB för att främja goda …

Stora Journalistpriset är Sveriges mest prestigefyllda pris för journalister. Det instiftades 1966 och delas ut av Bonnier AB för att främja goda yrkesprestationer inom journalistiken.

artiklar, reportage och fördjupning om Stora Journalistpriset

Stora Journalistpriset – artiklar, reportage och fördjupning om Stora Journalistpriset – Resumé

SVT-chefen slår ifrån sig kritiken mot Stora Journalistpriset … Kerstin Weigl på Aftonbladet vinner det prestigefulla priset för sin ihärdiga granskning …

Journalistförbundet

Journalistförbundet är yrkes- och fackförbundet för dig som arbetar i den svenska mediebranschen.

Åsa Erlandsson

Åsa har tidigare arbetat på SVT (med Veckans brott, Dokument inifrån och Uppdrag granskning), tidningen Svensk Polis, tidskriften Vårdfokus och Aftonbladet.

Åsa Erlandsson är erfaren journalist och författare som brinner för starka berättelser, gedigen research och att sätta händelser i sitt sammanhang. Hon skriver både sakligt och känsligt om svåra saker och har uppmärksammats för sina intervjuer med människor som aldrig ställt upp förut. Åsa har bland annat belönats med Per Wendels pris till årets nyhetsjournalist 2020, Stora journalistpriset, Guldspaden, Natur & Kulturs debattbokspris samt nominerats till Årets journalist två gånger. Åsa har tidigare arbetat på SVT (med Veckans brott, Dokument inifrån och Uppdrag granskning), tidningen Svensk Polis, tidskriften Vårdfokus och Aftonbladet. Som specialreporter på polisernas egen tidning fick hon både en djup insikt i polisarbetet och möjlighet att följa med patrullerna när det annars inte är möjligt. Numera är hon reporter på Dagens Nyheter med fokus på fördjupande och granskande journalistik.

Keywords: svensk journalist som jobbat på arbetet aftonbladet och svt