Laga och välj rätt uppblåsbar madrass – Guide och bäst i test

En uppblåsbar madrass är ett praktiskt alternativ när du behöver en extra sovplats för gäster eller vid camping. Men ibland kan dessa madrasser få skador och behöva lagas. I denna guide kommer vi att gå igenom hur du lagar en uppblåsbar madrass och även ge dig tips på bästa valen från olika butiker. Läs vidare för att få all information du behöver för att välja rätt uppblåsbar madrass och åtgärda eventuella problem.

Hur laga en uppblåsbar madrass?

Att laga en uppblåsbar madrass kan verka skrämmande, men det är faktiskt ganska enkelt. En vanlig orsak till skador är små hål eller sprickor. För att laga dessa behöver du lagningslappar och lim. Du kan hitta lagningslappar på din närmaste järnhandel eller online. Följ dessa steg för att laga din uppblåsbara madrass:

 1. Hitta det skadade området genom att blåsa upp madrassen och lyssna efter eventuell läckage eller känna efter med handen.
 2. Rengör det skadade området med tvål och vatten för att säkerställa att ytan är ren och torr.
 3. Klipp en lagningslapp i rätt storlek för att täcka hela det skadade området.
 4. Applicera lim på båda sidor av lagningslappen samt på den skadade madrassen.
 5. Placera lagningslappen över det skadade området och pressa fast den ordentligt.
 6. Låt limmet torka enligt anvisningarna på förpackningen.
 7. Blås upp madrassen för att se om läckaget har lagats. Om läckaget fortfarande finns, upprepa processen med en ny lagningslapp.

Bästa uppblåsbara madrasserna

Nu när du vet hur man lagar en uppblåsbar madrass är det också viktigt att veta vilka som är de bästa valen på marknaden. Här är några av våra rekommendationer:

 • Jysk Uppblåsbar Madrass – En populär madrass som du hittar på Jysk. Den är av hög kvalitet, bekväm att sova på och finns i olika storlekar.
 • Intex Luftmadrass – Ett pålitligt varumärke som erbjuder ett brett utbud av uppblåsbara madrasser. Du kan hitta Intex-madrasser på Jysk och de är kända för sin hållbarhet och komfort.
 • Clas Ohlson Uppblåsbar Madrass – Clas Ohlson erbjuder också ett urval uppblåsbara madrasser av bra kvalitet. Deras madrasser är prisvärda och erbjuder en bekväm sovupplevelse.
 • Gästsäng från Jula – Om du är på jakt efter en uppblåsbar madrass som också kan användas som gästsäng, överväg att köpa en från Jula. Deras madrasser är enkla att använda och erbjuder god komfort för gäster.

Slutsats

Att välja rätt uppblåsbar madrass och kunna laga eventuella skador är viktigt för att få ut mest värde från din köp. Följ den här guiden för att säkerställa att du har en bekväm sovupplevelse och att din madrass håller länge. Och kom ihåg att undersöka olika butiker och varumärken för att hitta det bästa alternativet för dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vilken är den bästa uppblåsbara madrassen på JYSK?

Det finns flera bra uppblåsbara madrasser på JYSK, men en av de mest populära modellerna är Intex luftmadrass.

Var kan jag laga min uppblåsbara madrass?

Du kan köpa lagningslappar på Jula eller Clas Ohlson för att laga din uppblåsbara madrass.

Vad är det bästa sättet att laga en luftmadrass?

För att laga en luftmadrass kan du använda lagningslappar och följa instruktionerna som kommer med dem.

Vilken gästsäng rekommenderas på Jula?

Jula har ett bra utbud av gästsängar, men en populär modell är den uppblåsbara madrassen som är både praktisk och bekväm.

Vilka är de bästa lagningslapparna för en luftmadrass?

Clas Ohlson och Jula har ett bra urval av lagningslappar för luftmadrasser som är både enkla att använda och effektiva.

Vilken uppblåsbar madrass är bäst i test?

Det finns flera modeller som har fått bra betyg i tester, men det kan vara bra att läsa recensioner för att hitta den som passar just dina behov.

Kan jag hitta en bra uppblåsbar gästsäng på JYSK?

JYSK har ett brett sortiment av uppblåsbara madrasser och gästsängar, så du kan definitivt hitta en bra modell där.

Vilken madrass är bäst för extra gäster?

En uppblåsbar madrass eller gästsäng är ofta det bästa alternativet för extra gäster då de är bekväma och enkla att ställa upp och ta ned.

Var kan jag hitta ett test av luftmadrasser?

Det finns många hemsidor och tidningar som utför tester av luftmadrasser. Genom att söka på nätet kan du hitta aktuella tester och recensioner.

Hur lagar jag en liten spricka i min luftmadrass?

För att laga en liten spricka i din luftmadrass kan du använda lagningslappar och följa instruktionerna som medföljer. Se till att ytan är ren och torr för bästa resultat.

Artiklen Laga och välj rätt uppblåsbar madrass – Guide och bäst i test har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 33 anmeldelser